Ny energi hos Beanit!

Kära kaffeälskare, det är med stor glädje vi kan meddela att Beanit fått nya ägare och att vi nu är i full färd med att än mer förbättra möjligheterna för er att njuta exceptionellt gott kaffe från världens främsta kafferegion.

Det är mycket som ska ordnas när en verksamhet byter ägare och flyttas från en plats till annan, men med hjälp av pauser i sällskap av Excelsiors Porto Rico (ESE) och Johan & Nyströms La Bomba (bönor), fortskrider arbetet med liv och lust.

Vi har fått åtskilliga förfrågningar om lagerstatus på ett flertal populära produkter, bla CoffeeVac 500 och Corsini Elite (bönor) och vi är i full färd med att arbeta med våra leverantörer i syfte att åter fylla vårt lager.
I veckan har dock många leverantörer varit fullt upptagna med att mötas och ställa ut vid den stora mässan ”World of Coffee 2017” i Budapest, varför de låtit hälsa att de kommer att ta hand om oss när de kommit hem igen.

Vi nya ägare är oerhört nyfikna på att få ta del av era frågor, intryck, smakupplevelser och förväntningar. Att få arbeta med att sprida god smak och livsnjutning måste vara bland det absolut roligaste och mest tillfredsställande man kan ägna sig åt. Hör gärna av er till oss!

// Eeva och Lars, ägare av Beanit

Det här inlägget postades i Espresso, Nyheter och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *